Belföldi szállítmányozás

Eljuttatná áruját az ország másik végébe, de nincs, mi elvigye?

Vállalkozásunk a hazai árufuvarozás érhálózatába becsatlakozva nyújt minőségi belföldi szállítmányozási szolgáltatást. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően, független vállalatként gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink a belföldi szállítmányozás tekintetében a legjobbat a legjobb áron kapják meg.

Mit is takar a belföldi szállítmányozási szolgáltatásunk?

Elsődleges célunk, hogy a belföldi szállítmányozás során az árukészlet tulajdonosát összehozzuk az árukészlet fuvarozásának biztosítását nyújtó gépjármű tulajdonosával. Vállaljuk komplett, rész, expressz, darabáru, veszélyes és hőmérséklet szabályozott és egyéb termékek belföldi szállítmányozását, fuvaroztatását. Teljes körű szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk még a szükséges engedélyek és dokumentációk beszerzését is.

Miért érdemes minket választania, ha belföldi szállítmányozásról van szó?

  • Belföldi szállítmányozás az Ön igényeinek megfelelően.
  • A belföldi szállítmányozás leszervezése során a legnagyobb körül tekintéssel járunk el.
  • Megbízható alvállalkozóink garantálják, hogy megbízóink termékei garantáltan célt érjenek, a megadott határidőig.
  • Független résztvevőként, egyéb hátráltató érdekeltségek nélkül tudjuk garantálni a legjobb szolgáltatást a legjobb áron.
  • Legyen szó túl méretes áru belföldi szállítmányozásáról, vagy hűtés igénylő termékekről, esetleg speciális szállítmányozást igénylő áruról, biztos lehet benne, hogy nekünk semmi sem jelenthet akadályt.
  • Nem csak a fuvar leszervezését biztosítjuk megrendelőink számára, hanem teljes körű ügyintézési szolgáltatást is biztosítunk. Munkatársaink kiváló érzékkel igazodnak el a hazai ügyintézés bonyolult labirintusában.

A belföldi szállítmányozáshoz kérje fel cégünket, és mi garantáljuk a célba ért terméket.