Külföldi szállítmányozás

Már az ókorban is nagy jelentősége volt a globális kereskedelemnek. Az első külföldi szállítmányozást elősegítő úthálózatot a rómaiak hozták létre. És az ezen alapuló mondás a mai napig helyt álló, miszerint: „Minden úr Rómába vezet.”

Persze vállalkozásunk külföldi szállítmányozási szolgáltatása nem csak Olaszországból áll, fuvarszervezést vállalunk Németország, Ausztria, a BENELUX államok, Franciaország, Anglia, Spanyolország, Portugália, Románia, valamint Szlovákia területére is.

Tevékenységi körünk 99%-át a külföldi szállítmányozás teszi ki, melyet a 20 éves szakmai tapasztalatunk tesz még profibbá. Az évek során nem csak szakmai tapasztalatot gyűjtöttünk, de kiváló partneri kapcsolatokat építettünk ki, melyek a külföldi szállítmányozás sikerességét hivatottak garantálni. Partnereink segítségével megrendelőink számára a leginkább megfelelő szolgáltatást nyújtjuk, a lehető legjobb áron.

Munkatársaink, valamint alvállalkozóink egytől egyig jártasak a külföldi szállítmányozást érintő jogi útvesztőkben. Szükség szerint biztosítjuk ügyfeleink számára a különböző engedélyek és dokumentumok beszerzését.

Miért válassza cégünket, ha külföldi szállítmányozásra kerül a sor?

  • A külföldi szállítmányozásban független résztvevőként tudjuk biztosítani a legjobb lehetőségeket.
  • Vállalkozásunk az egyéb érdekeltség és összeférhetetlenség kizárásával tudja garantálni megrendelői számára az áru biztos célba érkezését.
  • A fuvaroztatáson kívül vállaljuk egy egyéb, vonatkozó ügyintézés elvégzését is.
  • Vállaljuk komplett, rész, expressz, darabáru, veszélyes és hőmérséklet szabályozott és egyéb áruk külföldi szállítmányozását, fuvaroztatását.
  • Külföldi szállítmányozási szolgáltatásunk a hét minden napján, reggeltől estig elérhető.

Ha van mit, de nincs mivel és kivel, minket kérjen fel!