Cégtörténet

Benedek Gábor vagyok. Cégünket 2005 februárjában alapítottam társammal, feleségemmel együtt. Fő tevékenységi körünkként a nemzetközi és belföldi szállítmányozást és árukezelést határoztuk meg. Az ezeken a területeken szerzett többévnyi nemzetközi és hazai tapasztalat után, holland, osztrák és német vegyes vállalatok munkatársaként, majd cégvezetőként szerzett gyakorlati jártasság és elméleti ismeretek birtokában vállalkoztam és vállalkoztunk immár saját arculatunkkal és eszközeinkkel szolgáltatni, magas színvonalon, megrendelőink megelégedésére.
Egy tervező és szolgáltatást kínáló és nyújtó cég felelősen eljáró tulajdonosaként tudjuk és valljuk, hogy az elégedett vevő költséghatékony megoldásokat és a kivitelezésben pontosságot vár el tőlünk. Mindezek biztosítása mellett, munkakapcsolataink és vállalásaink során a magunk részéről szakterületünk profizmusát, a korszerű technikai hátteret és eszközöket, a bevált és működő irányítást, hosszú évek sikereiben részes alvállalkozói kapcsolatrendszerünket, átgondolt folyamat- és útvonaltervezés tudását és képességét is hozzuk, stílszerűen: szállítjuk. 
Egy ilyen keretekben és gyakorlat szerint működő cég vezetőjeként bátran biztathatom önöket: Lépjenek bizalommal megbízóink körébe!